foto

Win Butler

  • nar. 14.4.1980 (39 let)
    The Woodlands, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Ona
2009 Box

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2011 Scény z předměstí

Dokumentární

2015 Arcade Fire: The Reflektor Tapes
2007 Arcade Fire: Live (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Arcade Fire - Creature Comfort (hudební videoklip)
Arcade Fire - Electric Blue (hudební videoklip)
Arcade Fire - Everything Now (hudební videoklip)
Arcade Fire - Signs of Life (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce