foto

Ingo Frenzel

  • nar. 9.11.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Miniblockbuster
2019 Electric Girl
Nachts baden (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Zwilling (TV film)
2018 Das letzte Mahl
Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2015 Im Namen meines Sohnes (TV film)
Nesmělý svůdník
2013 Ranhojič
Schwarzer Freitag
2012 Und weg bist Du (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Lollipop Monster
Tatort - Heimatfront (TV film)
Velký sen
2010 Goethe!
Tajemný cizinec
2008 Arbeit für Alle
2007 Země hraček
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Rodina přes palubu (TV film)
Vineta
2005 Tanz der Saris
2004 Láska v myšlenkách
2003 Cappuccino zu dritt (TV film)
Dienst
Savannah (TV film)
2002 Baby
Geld macht sexy (TV film)
The Antman
2001 Loreley
Newenas weite Reise
2000 England!
Morituri Te Salutant
Vražedný klon (TV film)
1999 Glückliches Ende
Helden wie wir
Jonas May
1998 Halberstadt
Letting Go (studentský film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
Happy Weekend
Unter den Ringen
1995 Russkij parovoz
1994 Mein lieber Mann

TV seriály

2020 Katie Fforde (TV seriál)
Emmas Geheimnis (E41)
Ein Haus am Meer (E39)
2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
Katie Fforde (TV seriál)
Das Kind der Anderen (E38)
2018 Katie Fforde (TV seriál)
Rodinná dovolená (E34)
2017 Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)
Katie Fforde (TV seriál)
Ztracené srdce (E31)
Bellino štěstí (E29)
2016 Katie Fforde (TV seriál)
Hledá se táta (E27)
Správná manželka (E23)
Ztracená v lásce (E22)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Deutschlands Küsten (TV seriál)