foto

Liv Corfixen

  • nar. 13.1.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Blodsøstre
2006 Princess
2003 Covac
Fear X
2001 Escape - Flugten fra ensomheden
Kočka
1999 Bleeder
Ten jediný
1996 Dealer

TV seriály

2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2014 My Life Directed by Nicolas Winding Refn
2012 NWR (Nicolas Winding Refn) (TV film)
2006 Gambler

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie