foto

Alfred Sole

  • nar. 2.7.1943 (77 let)
    Paterson, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Maskot Pete (TV film)
Samantha Darko
2004 Halloweenská střední (TV film)
Slammed
2003 Na závodní dráze (TV film)
2002 Rozbal to naplno (TV film)
2001 Hounded (TV film)
The Poof Point (TV film)
Tři staré grácie (TV film)
Vždy věrný (TV film)
2000 American Daughter, An (TV film)
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Clubland
Horse Sense (TV film)
Johnny Tsunami (TV film)
Otcův návrat (TV film)
Vládce prokletých přání 2
1998 Městečko Halloween (TV film)
Podvod (TV film)
1997 Prázdná kolébka (TV film)
Satanovy oběti (TV film)
Sex v L.A. (TV film)
1996 Face of Evil (TV film)
In the Blink of an Eye (TV film)
Polibek vdovy (TV film)
Sen každé ženy (TV film)
Unforgivable (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Glory Daze
Noc muže na útěku
Vražda v Las Vegas
1994 Natural Selection (TV film)
Špatná pověst (TV film)

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Seeds + Permafrost + Feather (S03E17)
Ligar + Rogues + Duty (S03E16)
K9 + Smugglers + New Recruit (S03E15)
další epizody (7)
2018 MacGyver (TV seriál)
Matty + Ethan + Fidelity (S03E10)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
další epizody (21)
2017 MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Bullet + Pen (S02E11)
War Room + Ship (S02E10)
další epizody (12)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Zlomené srdce (S08E16)
Věrnost až za hrob (S08E15)
Spolek největších detektivů (S08E14)
další epizody (8)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Životní vzor (S08E06)
Pachová stopa (S08E05)
Pod povrchem (S08E04)
další epizody (19)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Spínač (S07E08)
další epizody (20)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Podoba není náhodná (S06E09)
Vražda je věčná (S06E08)
další epizody (16)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (22)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Sniper (S04E09)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
další epizody (24)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (20)
Melrose Place (TV seriál)
Pilot (E01)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
Click (E14)
Fated to Pretend (E13)
The Mortal Cure (E12)
další epizody (4)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
Fleur De Lis (E09)
12:04 AM (E08)
další epizody (10)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (11)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
O hříších a lidech (S03E07)
další epizody (21)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
další epizody (22)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
Jako panna (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Alice, sladká Alice

TV seriály

1988 Pátek třináctého (TV seriál)
Bedazzled (S01E14)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Glory Daze

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky