foto

Tamara Jolaine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chlapectví
2011 Strom života
2010 Temple Grandinová (TV film)
2009 2 Bobs, The
2005 Tough Love

TV seriály

2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
New York, New York (S03E08)
It Ain't Easy Being J.D. McCoy (S03E06)
Every Rose Has Its Thorn (S03E05)
další epizody (4)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky