foto

Matěj Kroupa

  • nar. 1976
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kvarteto

TV seriály

2021 Boží mlýny (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)
2010 Králíkova čítanka (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hledání lilie
2018 Sousedi (příběh Rudolfa Bělohoubka)
2017 Příběhy 20. století (TV seriál)
Na pokraji katastrofy (S01E16)
Sport, vzdor a doping (S01E15)
Dvě cesty do disentu (S01E14)
další epizody (16)
Skauti bez lilie

Divadelní záznam

2021 Za krásu (divadelní záznam)
2002 Oblomov (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naše děti (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)

Divadelní záznam

2000 Trapný večer (divadelní záznam)