foto

Matěj Kroupa

  • nar. 1976
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2002 Oblomov (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)
2010 Králíkova čítanka (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2017 Příběhy 20. století (TV seriál)
Skauti bez lilie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naše děti (TV film)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace