foto

Matěj Kroupa

  • nar. 1976
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2002 Oblomov (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)
2010 Králíkova čítanka (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sousedi (příběh Rudolfa Bělohoubka)
2017 Příběhy 20. století (TV seriál)
Na pokraji katastrofy (S01E16)
Sport, vzdor a doping (S01E15)
Dvě cesty do disentu (S01E14)
další epizody (16)
Skauti bez lilie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naše děti (TV film)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)