foto

Kája Saudek

  • nar. 13.5.1935
    Praha, Československo
  • zem. 25.6.2015 (80 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 13. komnata (TV seriál) - a.z.
13. komnata Johany Saudkové (S10E04) - a.z.
2007 Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu - a.z.
2001 Bratři Saudkové (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1963 Moravská Hellas

Host

TV pořady

2004 Reportéři ČT (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky