foto

Kája Saudek

  • nar. 13.5.1935
    Praha, Československo
  • zem. 25.6.2015 (80 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 13. komnata Hany Johany Saudkové (TV film) - a.z.
2007 Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu - a.z.
2001 Bratři Saudkové (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1963 Moravská Hellas

TV pořady

2004 Reportéři ČT (TV pořad) - a.z.
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace