Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zbylých pořadů investigativní žurnalistiky. Až nebude ani ten, bude to důkaz ohrožení svobody a/nebo totální rezignace autorů a/nebo diváků. Škoda, že se případy nedotáhnou až dokonce, přes obvinění až po (ne)odsouzení. Ale to už asi opravdu není práce novinářů. Na druhou stranu mám pocit, že kdo se domnívá, že vidí trestný čin, je povinen mu zabránit nebo jej nahlásit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

Reklama

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Občas mi jejich reportáže připadaly k věci, investigativní a šokující. Momentálně jsem ale nucen dát hodnocení hodně dolů za jejich neobjektivnost, tohle se v podobných pořadech prostě nesmí dít !! To, že o sobě tvrdí, jak už léta informují bez příkras, se čím dál víc projevuje jako hovadina. Nijak jsem si tohoto pořadu nevšímal, ale jak se zde objevila reportáž k události, jíž jsem byl sám svědkem a byla natočena zcela jednostranně, a navíc nepravdivě, mě donutila ohodnotit tuhle bandu hodně nízko. Nevím, jestli je to příchodem Dvořáka coby nového ředitele čt, ale česká televize hodně upadá. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se podívá na nějaké kauzy, a pak vám řekne, jaký je ten správný názor. To pro případ, že byste snad podléhali nějakým klamným dojmům, že to snad s námi naši mocní nemyslí dobře... Pořadu neujde nikdo, kdo jakýmkoli způsobem narušuje důvěru v naše socialisticko multikulturní pořádky, ale na každého takového naštěstí dopadne pěst publicistiky naší státní televize. ()

Smells odpad!

všechny recenze uživatele

Díky ČT za tento pořad. Díky němu jsem se vrátil před rok 89, kdy se v TV tepalo jen do té "špatné" strany barikády. Dnešní reportáž o bratrech Okamurových byla jak vystřižená z ČST. I hudební podkreslení. Když byl na obrazovce Tomio, byla důrazná, nepříjemná hudba a když Hayato rozezvučely se tóny hudby nebezké. Jako nejsem příznivcem ani jednoho Okamury ani Babiše, do kterého tento pořad stále teše, ale tohle už bylo vážně moc. Tito "reportéři" by byli hvězdami televize předrevoluční. Gratuluji ČT k takovýmto pořadům, které navíc MUSÍME platit všichni!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama