foto

You

  • nar. 29.8.1964 (56 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kuso mitaina eiga
2019 Giwaku (TV film)
2018 Hašire! T-kó basket-bu
2017 Ani ni Aisaresugite Komattemasu
Fuji Family 2017 (TV film)
Její skicák
2016 High & Low: The Movie
Road to High & Low
2015 Kyohansha (TV film)
Renai Aruaru (TV film)
Senrjokugai sósakan (TV film)
2014 Higanbana - Onnatachi no Hanzai Fairu - (TV film)
Sóon
2013 R100
Čúgakusei Marujama
2012 Omuraisu
2011 Friends Mononoke-jima no Naki
Second Virgin
2010 Bôizu on za ran
Júkai rapusodí
Keiji Narusawa Ryou: Toukyou tero, shijou saiaku no 24-jikan (TV film)
2008 Nehybná chůze
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas
Učóten hotel
2004 Ima, ai ni jukimasu
Nikdo to neví
2002 Hi wa mata noboru
Siritsutantei Hama Maiku: Namae no nai mori
2001 Stereo Future
1999 Hakuči

TV seriály

2019 Voice: 110 kinkjú šireišicu (TV seriál)
2018 Himo Men (TV seriál)
2017 Ani ni Aisaresugite Komattemasu (TV seriál)
Nihon o jukkuri hašittemita jo (TV seriál)
Reverse (TV seriál)
Terrace House: Opening New Doors (TV seriál) - vyp.
2016 Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
High & Low Season 2 (TV seriál)
Terrace House: Aloha State (TV seriál) - vyp.
2015 Dakara Koya (TV seriál)
High & Low: The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
2013 Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2012 Going my home (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Terrace House Boys x Girls Next Door (TV seriál) - vyp.
2011 Hi wa mata noboru (TV seriál)
2010 Sekando bajin (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky