foto

Jó Óizumi

  • nar. 3.4.1973 (44 let)
    Hokkaidó, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hagane no Renkindžucuši
Tokyo Ghoul
2016 Fuben na benriya SP (TV film)
2015 Já, hrdina
Kakekomi Onna to Kakedashi Otoko
Kluk ve světě příšer
2014 Budó no namida
Omoide no Marnie
Seiten no hekireki
Towairaito Sasara Saya
2013 Bakkenrekodo wo Koete
Kiyosu kaigi
Lucky Seven (TV film)
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Gummō ebian!
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
Shiawase no pan
2011 Moshi kôkô yakyû no joshi manêjâ ga Dorakkâ no 'Manejimento' o yondara
Tantei wa bar ni iru
2010 Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
Kitaro a odvěká kletba
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Kitaro
2006 Sugar & spice: Fūmi zekka
Tokyo Tower (TV film)
Tsuribaka nisshi 17
Udon
2005 Simsons
2004 Gin no enzeru
Zámek v oblacích
2003 River
2002 Pakodate-jin

TV seriály

2016 Sanada Maru (TV seriál)
2015 Fuben na Benriya (TV seriál)
Mare (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Platinum Town (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
2010 Ōgon no buta (TV seriál)
Ryômaden (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
Wagaya no Rekishi (TV seriál)
99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
Osen (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
2006 Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2005 Kyumei Byoto 24 Ji Season 3 (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no jidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace