foto

Jó Óizumi

  • nar. 3.4.1973 (44 let)
    Hokkaidó, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koi wa amegari no jó ni
2017 Hagane no Renkindžucuši
Tantei Wa Bar Ni Iru 3
Tokyo Ghoul
2016 Fuben na benriya SP (TV film)
2015 Já, hrdina
Kakekomi Onna to Kakedashi Otoko
Kluk ve světě příšer
2014 Budó no namida
Omoide no Marnie
Seiten no hekireki
Towairaito Sasara Saya
2013 Bakkenrekodo wo Koete
Kiyosu kaigi
Lucky Seven (TV film)
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Gummō ebian!
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
Šiawase no pan
2011 Mošidora: moši kókó jakjú no džoši manédžá ga dorakká no "manedžimento" o jondara
Tantei wa bar ni iru
2010 Hanbun no cuki ga noboru sora
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
Kitaro a odvěká kletba
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Kitaro
2006 Curibaka nišši 17
Sugar & spice: Fúmi zekka
Tokyo Tower (TV film)
Udon
2005 Simsons
2004 Gin no enzeru
Zámek v oblacích
2003 Nasu: Andalusia no nacu
River
2002 Pakodate-jin

TV seriály

2016 Nippon Academy šó (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Mare (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Platinum Town (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
2010 Ōgon no buta (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
Osen (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
2006 Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace