foto

Gary Harvey

  • nar. 5.8.1962 (56 let)
    London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Welcome to Christmas (TV film)
2017 At Home in Mitford (TV film)
Home for Christmas (TV film)
Walking the Dog (TV film)
2016 All Things Valentine (TV film)
Love by Chance (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Včera, dnes a zítra (TV film)
2010 Popelky (TV film)
2009 Opatrovnictví (TV film)
2003 Another Country (TV film)

TV seriály

2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
My Big Fat Mimico Wedding (S12E03)
Murdoch Mystery Mansion (S12E01)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Planoucí srdce 2. část (S10E02)
Planoucí srdce 1. část (S10E01)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
24 hodin do konce světa (S09E05)
Dvojí život (S09E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Zixx: Level Two (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
The Rez (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Robson Arms (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace