foto

Irena Havlová

  • nar. 26.5.1959 (58 let)
    Rychnov nad Kněžnou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Křižáček
2009 Otec (studentský film)
2003 Lesní chodci
Město bez dechu (TV film)
2001 Ostrov na střeše
1997 Cesta pustým lesem
1996 Hranice stínu
1992 Sklizeň (studentský film)

Dokumentární

2016 The Invisible World
2003 Jak jich miluju, tak mě serou (studentský film)
1992 Duše východu (TV seriál)
Vojtěch a Irena H. (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 For Semafor
1997 Indické variace
1992 Vojtěch a Irena H. (studentský film)

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace