foto

Rick Okon

  • nar. 30.4.1989 (30 let)
    Schwedt/Oder, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Monster (TV film)
2019 Tatort - Inferno (TV film)
Tatort - Zorn (TV film)
2018 Tatort - Tod und Spiele (TV film)
Wo kein Schatten fällt (TV film)
2017 Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Tatort - Tollwut (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Operation Zucker – Jagdgesellschaft (TV film)
Tatort - Kartenhaus (TV film)
2015 Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky (TV film)
2014 Dárek bohů
Talfallzug (studentský film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
Wechselspiel
2012 Bissige Hunde (TV film)
Somewhere Else (studentský film)
2011 Romeo a Romeo
2010 Studentka ro(c)ku
2008 Tatort - Und Tschüss (TV film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
2018 Ponorka (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Das Phantom (E12)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (6)
Über die Grenze (TV seriál)
Alles auf eine Karte (E01)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
Wilsberg (TV seriál)
Straße der Tränen (E56)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
X-company (TV seriál)
Černá vlajka (S02E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Jungs (S16E06)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
X-company (TV seriál)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Recht und Gerechtigkeit (S14E21)
Johannes (S14E20)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2012 Bella Block (TV seriál)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
2009 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben