foto

Beatrix Potter

  • nar. 28.7.1866
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.12.1943 (77 let)
    Near Sawrey, Cumbria, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr - kniha
1995 Nová dobrodružství králíka Petra - kniha
1991 The Tale of Peter Rabbit (TV film) - kniha
1990 The Tale of Little Pig Robinson (TV film) - kniha
1989 Tailor of Gloucester, The (TV film) - kniha
1988 Tailor of Gloucester, The - kniha
1987 Rabbit Ears: The Tale of Peter Rabbit - kniha
1971 Tales of Beatrix Potter - kniha

TV seriály

2012 Peter Rabbit (TV seriál) - kniha
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál) - kniha
1955 Small Time (TV seriál) - kniha

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace