foto

Steffen Haars

Biografie

Steffen Haars (Maaskantje 30. července 1980) je nizozemský filmový a televizní producent. Stal se známým jako spolutvůrce seriálu New Kids, ve kterém také hrál roli Robbieho Schuurmanse. Steffen Haars vyrostl v Maaskantje. Tim Haars je jeho mladší bratr. Studoval na holandské filmové a televizní akademii v Amsterdamu. Spolu s Flipem van der Kuilem napsal, režíroval a produkoval film New Kids Turbo (2010), New Kids nitro (2011) a Bro's Before Ho's (2013). V jeho další režijní aktivita se zakládá na režii krátkých filmů, videoklipů a reklam. Natočil reklamy u BCC, Pearle, Wecycle Domino Pizza, Energiedirect.nl a Croky. Jeho první televizní dílo byl program Pulp Show (2001), ve kterém byl koproducent a také jeden z herců. V roce 2003 byli Haars a Van der Kuil k k vidění v reality show The Trip.

Petr "fruitixx" Dostal

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2013 Bro's Before Ho's
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo

TV seriály

2019 Random Shit (TV seriál)
2007 New Kids (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2013 Bro's Before Ho's
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo

TV seriály

2007 New Kids (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2013 Bro's Before Ho's
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo

TV seriály

2019 Random Shit (TV seriál)
2007 New Kids (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Random Shit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky