foto

Huub Smit

  • nar. 16.7.1978 (41 let)
    Eindhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Liefhebbers
Medulla
2018 Dante vs. Mohammed Ali
Mannen van Mars
Superjuffie
Taal is zeg maar echt mijn ding
2017 Moje žirafa
Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2016 Divoká kočka
Kamp Holland
Riphagen
2015 De grote Zwaen
Hallo Bungalow
Holky na hřišti
Popoz
2013 Bro's Before Ho's
Wolf
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo

TV seriály

2019 Undercover (TV seriál)
2018 De regels van Floor (TV seriál)
2017 Riphagen (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2016 Toon (TV seriál)
2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2013 POPOZ (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2007 New Kids (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky