foto

Emily Atack

  • nar. 18.12.1989 (30 let)
    Bedfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iron Sky: The Coming Race
2018 Alright Now
Mopsík k zulíbání
2017 Lies We Tell
Ztraceni ve Florencii
2016 Ibiza Undead
2015 The Hoarder
2014 Almost Married
2013 Get Lucky
2012 Outside Bet
2009 Mid Life Christmas (TV film)

TV seriály

2019 Almost Never (TV seriál)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Karmínové pírko (S05E08)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2012 Lemon La Vida Loca (TV seriál)
Me and Mrs Jones (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV pořad)
2019 Celebrity Gogglebox (TV pořad)
Dame Edna Rules the Waves (TV pořad)
Shopping with Keith Lemon (TV pořad)
Singletown (TV pořad)
2014 The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
Virtually Famous (TV pořad)
2012 Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky