Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

HAL 

všechny recenze uživatele

Tak je to jasné - zábavnost prvního Iron Sky byl omyl co se stal úplnou náhodou a už se nebude opakovat. Dvojka působí ukrutně nuceně, a zjevně je napsaná člověkem který vůbec nepochopil, proč byl originál tak povedený. Že to nebylo jen o vršení bizarních blbostí typu "Hitler na Tyranosaurovi" na sebe, ale hlavně o tom že se film svým příběhem vůbec nebere vážně a má hodně vtipně napsané postavy a jeden promyšlený gag střídá druhý. Tady humor zastupuje hlavně parafrázování současných popkulturních fenoménů typu Steve Jobs nebo Nokia 3310, což tu jednak není moc vtipné, ale hlavně je to fail už z toho jednoduchého principu že za pár let to vůbec nebude relevantní a ani pochopitelné - ale hlavně zbytek filmu kolem toho se pokouší být úplně běžnou dobrodružnou trikovou podívanou. S vážným příběhem, patosem, emocionálními scénami, velkolepou akcí. Je fakt bizarní že si ti autoři, nepříliš schopní amatérští filmaři, mysleli že něco takového dokáží zvládnou v koukatelné podobě... a navíc tam pořád mít ty hromady hovadin s nazi mimozemšťany a dinosaury ve středu Země. Takhle to působí jako hodně nepovedené céčko od Asylum, jenže i ty bývají sebeparodičtější. Větší punk a nápaditost, to tomuto výrazně chybí. 3/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ježíši, co tady blbnete? Stejně jako jednička si film dělá prdel stejně ze sebe jako z diváků. Tady se víc vrazilo do efektů a výpravy a výsledek je znát. Hodně se trefovalo do dnešních problémů a myslím, že fakt povedeně. Líbily se mi herecké výkony, málo známé tváře se celkem předvedly... no ona to musela být asi i zábava tohle točit... za mě super. A rád bych vyzdvihl hudbu!! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

oproti prvnímu dílu je Coming Race sice lépe zpracovaná a působí větší,ale bohužel už jí chybí ten element překvapení a ve spoustě ohledech dojíždí na očekávání nastolená povedeným prvním filmem.Přitom ani tady ale nechybí super nápady (Hitler na T-Rexovi,poslední večeře páně s Hitlerem,Stalinem,Kim Čong-Unem,Bin Ladinem atd,Jobsovo náboženství) a je škoda,že ne všechny jsou plně využity...60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Z vesmíru do praveku, no s Adolfom. Vizuálne stále uspokojivé, no ten celkový dojem je už určite na nižšej úrovni, i keď podaktoré scény sú naozaj vydarené. Dvojka je proste obsahovo iná, inak mi príde viac menej na jedno kopyto s prvotinou. Tiež medzi dva-3, tiež slabšie ako “Sky Sharks”. Poslednú časť, tretie pokračovanie by mala spackať Čína. Tak uvidíme, čo to bude za sračku .. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

"Sieg Heil, Motherfuckers" Těmito slovy nastupuje Hitler sedící na T-Rexovi na měsíc. Je to horší než první díl to určitě protože ten byl zajímavý a vtipný. tohle je taková slátanina a i když jsem se párkrát zasmál bylo to prostě odfláklé dobrodružství z měsíce do středu země a zpět. Víra v apple byla taky vtipná. 40% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)
  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)

Reklama

Reklama