foto

Honami Suzuki

  • nar. 14.8.1966 (53 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Detective Chinatown 3
2016 Gold woman (TV film)
Kanon
2012 Plovoucí hrad
Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
2000 Ichigensan
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
Lie lie Lie
1995 Basudei purezento
1994 Hero Interview
1991 Gogacu no kaze (TV film)
1989 Ai to Heisei no irootoko
Fanshī dansu
1987 Let's gótokudži!

TV seriály

2018 Shufu Katsu (TV seriál)
Suits (TV seriál)
2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
Samurai Gourmet (TV seriál)
想い出のハヤシライス (E12)
記念日のおでん (E11)
白髪の騎士 (E10)
další epizody (12)
Warotenka (TV seriál)
2016 Ija na onna (TV seriál)
Nonmama hakušo (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Wataši o micukete (TV seriál)
2014 Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Kazoku gému (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1998 News no onna (TV seriál)
1996 Furuhata Ninzaburó 2 (TV seriál)
1995 Koibito Yo (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
Kono jo no hate (TV seriál)
1992 Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
1991 Tókjó rabu sutorí (TV seriál)
1990 Koi no Paradise (TV seriál)
1989 Heart ni Hi wo Tsukete! (TV seriál)
Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
Kimi ga Uso wo Tsuita (TV seriál)
Non-čan no jume (TV seriál)
1986 Asobi dža Nai no jo, Kono Koi wa (TV seriál)
Onna Fúrin kazan (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)