foto

Madeleine Moffat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Pitva mimozemšťana
2005 Góóól!
2000 Fanoušci
1998 Návrat domů (TV film)
1991 The Black Velvet Gown (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)

TV seriály

2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
New Voices (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky