foto

John Irving

  • nar. 2.3.1942 (77 let)
    Exeter, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Dveře v podlaze - kniha
1999 Pravidla moštárny - kniha
1998 Simon Birch - kniha
1984 Hotel New Hampshire - kniha
1982 Svět podle Garpa - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Pravidla moštárny

Herecká filmografie

Filmy

1999 Pravidla moštárny
1982 Svět podle Garpa

TV seriály

1954 Studio 57 (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1997 Metropolis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace