foto

David Franzoni

  • nar. 4.3.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Král Artuš
2000 Gladiátor
1997 Amistad
1992 Citizen Cohn (TV film)
1986 Jumpin' Jack Flash

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace