foto

Norihei Miki

  • nar. 11.4.1924
    Tokio, Japonsko
  • zem. 25.1.1999 (74 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hisai
Sada
1997 Sora no hicudži (TV film)
1992 Šura no densecu
エンジェル 僕の歌は君の歌
1991 Sutoroberi rodo
1989 A un
Uchuu no hosoku
Zatóiči
Černý déšť
1988 Júšun
1987 Věrný pes Čiko
Šuto šóšicu
1985 Festival ohně
Jabandžin no jó ni
1983 Balada o Narajamě
1982 Džiró čóseišunhen: Cuppari šimizu minato
Obvinění
1981 Eidžanaika
1980 Jishin retto
1979 Yashagaike
1978 Džo'óbači
Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
1977 Akuma no temariuta
Gokumontó
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
1976 Inugamike no ičizoku
Kigeki hjakuten manten
Kigeki: Daijúkai
1975 Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
1974 Machi no hi
1972 Kigeki: Dorobó daikazoku – Tenka o toru
Kigeki: Šinkon daikonsen
Umarekawatta Tamegoró
1971 Kigeki sanmanen daisakusen
1970 Futari de hitori
Kigeki kankon-sousai nyûmon
1969 Dai Nippon suri šúdan
Drifters desu jo! Tokkun tokkun mata tokkun
Mekake nidžúičinin: Dosukebe ičidai
Mito kómon manjúki
Waga koi waga uta
Í ju da na: Zen'in šúgó!!
1968 Oacui kjúka
Onsen guerrilla: Daišogeki
Sukurappu šúdan
1967 Kigeki ekimae mangan
Kigeki: Ekimae hjakunen
Kigeki: Keiba hiššóhó
Nani wa naku tomo zen'in shûgô!!
Naniwa nakutomo zenin shûgô!!
Zoku Šačó seničija
Šačó seničija
1966 Aogeba tôtoshi
Kigeki ekimae keiba
Kigeki ekimae manga
Kigeki: Ekimae benten
Kore ga seišun da!
Zoku shachô gyôjôki
Šačó gjódžóki
1965 Daiku taiheiki
Hana no o-Edo no hôkaibô
Kigeki ekimae daigaku
Kigeki: Kakuekiteiša
Zatóiči nidankiri
Zoku shachô ninpôchô
Šačó ninpóčó
1964 Kigeki: Ekimae okami
Kigeki: Ekimae tendžin
Kóge
Tensai sagishi monogatari: Tameki no hanamichi
Zoku Šačó šinširoku
Šačó šinširoku
1963 Kigeki: Tonkacu ičidai
Nippon činšóbai
Shachô manyûki
Todan Goro ichiza
Wanpaku tenši
Zoku shachô gaiyûki
Zoku Šačó manjúki
Šačó gaijúki
Šin meoto zenzai
1962 Burari burabura monogatari
Kigeki: Danči ojabun
Kigeki: Detatoko šóbu – "Čindžarara monogataro" jori
Kigeki: Nippon no obáčan
Salaryman Šimizu Minato
Shachô yôkôki
Zoku Sararíman šimizu minato
Zoku shachô yôkôki
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šin Kicune no tameki
1961 Dare jori mo kane o aisu
Džiročó-šačó josakoi dóčú
Neko to kacuobuši
Shachô dochuki
Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
1960 Jamihóši
Tókaidó kagonuke čindóčú
1959 Kakureta ninkimono
Kicune to tanuki
Nippon tandžó
Son-goku sora
Songokú
Zoku shachô taiheiki
Šačó taiheiki
1958 Džiročó gaiden: Haikagura kiso no himacuri
Hadaka no taišó
Jadžikita dóčú sugoroku
Tókjó no kjúdžicu
Zoku Čakkiri Kinta
Zoku Šačó sandaiki
Čakkiri Kinta
Šačó sandaiki
1957 Cuki to seppun
Daigaku no samurai tachi
Džiročó gaiden: Haikagura no Santaró
Džiročó gaiden: Óabare Santarógasa
Jirochô gaiden: Ôabare jirochô ikka
Romance tandžó
Sazae-san no seišun
Zoku Gojókiki monogatari
Zoku Salaryman šusse taikóki
Zoku Sazae-san
Zoku Óban: Fú'unhen
Zokuzoku Óban: Dotóhen
Óban
1956 Gokuraku óičiza: Ačaraka tandžó
Gokuraku óičiza: Ačaraka óatari
Hanajome kaigi
Harikiri shacho
Hesokuri shacho to wanwan shacho
Hesokuri šačó
Jakan čúgaku
Masura o hašucu ottokai
Nigetekita hanajome
Odžó-san tódžó
Okaši na jacu
Zoku Hesokuri šačó
Ônadare Cha-Cha musume
Čakkari fudžin to Ukkari fudžin: Fúfu goenman no maki
1955 Hatsuwarai sokomeketabi nikki
Keisacu nikki
1954 Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
Rakugo series: Dainiwa – Nacumacuri rakugo nagaja
1953 Kjósai kjutto buši

TV seriály

1990 翔ぶが如く (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky