foto

Reidar Sørensen

  • nar. 11.4.1956 (61 let)
    Hemnesberget, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rett Vest
Trio - Hledání utajené svatyně
2014 Glassdukkene
2012 Dunderland
2011 Lovci hlav
2010 Domů na Vánoce
2006 Trigger
2005 Hledání přátel
2004 Ikke naken
1998 When the Light Comes
1732 Høtten
1997 Brent av frost
Etterfølgeren
1996 Den vita lejoninnan
Tašunga
Thygesen (TV film)
1994 Jasnozřivá
Ti kniver i hjertet
1993 Hlava nad vodou
Secondløitnanten
Telegrafista
1992 Giftige løgner
1988 Blücher
Folk og røvere i Kardemomme by
1986 Plastposen

TV seriály

2017 Monster (TV seriál)
2016 TRIO: Keplerdiamantene (TV seriál)
2015 Zločin na síti (TV seriál)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Trio: Odinovo zlato (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2005 Slangebæreren (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)
1999 Etterfølgeren (TV seriál)
1997 Hotel Oslo (TV seriál)
1991 Fedrelandet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace