foto

Cecilia Kunz

  • nar. 15.12.1971 (47 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
2002 Die Westentaschenvenus (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
2001 Jagd auf den Plastiktüten-Mörder (TV film)
Rosamunde Pilcher: Růže z Kerrymoru (TV film)
Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Nová šance, nový život (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Late Show
Liebe ist das beste Elixier (TV film)
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
1998 Helden und andere Feiglinge

TV seriály

2005 LiebesLeben (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace