foto

Jule Ronstedt

  • nar. 21.4.1971 (48 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cecelia Ahern: Miluji tě (TV film)
Schattenfreundin (TV film)
2017 Nord Nord Mord - Clüver und die tödliche Affäre
Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 Boat people (studentský film)
Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
2015 Die Insassen (TV film)
2014 Bocksprünge
Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
2013 Beste draus machen, Das
Blutgeld (TV film)
Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Einfach die Wahrheit (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Každá smůla jednou končí
Lotta a nečekaná změna (TV film)
Sněženka a Růženka (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Klarer Fall für Bär (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2010 Der Letzte Angestellte
Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Nanga Parbat
Nečekané štěstí (TV film)
Sie hat es verdient (TV film)
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Genug ist nicht genug (TV film)
Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Nečekaný záskok (TV film)
Ossi's Eleven
2007 Angsthasen (TV film)
Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Pan Haf
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
2006 Kdo dřív umře, je déle mrtvý
2005 Liebe Amelie (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Großglocknerliebe
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
2001 Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Zelený oblak
2000 Geier im Reisrand (TV film)
Umění podvodu (TV film)
1999 Kismet
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Bandagistenglück
Maulkorb, Der (TV film)

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Lieb mich, wenn du kannst (E20)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Polly (E28)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Můj největší poklad na světě (S09E08)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Strom pokání (S14E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Jednička (S01E07)
Big Ben (TV seriál)
Vražda v klášteře (S12E04)
2004 Big Ben (TV seriál)
V dobrých rukách (S11E05)
2003 Die grüne Wolke (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Maria Mafiosi

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Maria Mafiosi

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace