foto

Christina Plate

  • nar. 21.4.1965 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Volání Afriky (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2011 Hotel snů: Tobago (TV film)
Láska bez máty (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Duhový sen (TV film)
Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
2006 Loď snů - Singapur a Bali (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2005 Máma na zkoušku (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Šťastná záměna (TV film)
2001 Loď snů - Las Vegas (TV film)
Láska pod bílými plachtami (TV film)
2000 Lebenslügen (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Loď snů - Tahiti (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 Bär für alle Fälle, Ein (TV film)
Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
Fröhlich geschieden (TV film)
1996 Tatort - Schneefieber (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... auf Mallorca, Ein (TV film)
1992 Tatort - Bienzle und der Biedermann (TV film)
1991 Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
1990 Ich will leben (TV film)
Projekt Aphrodite (TV film)
1989 Senkrechtstarter, Die
1986 Junge mit dem Jeep, Der (TV film)
1985 Mit Axel auf Achse (TV film)
Mord im Spiel (TV film)
1980 Asphaltnacht

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Gewichtsprobleme (S02E21)
Der alte Herr (S02E20)
Alles Theater (S02E18)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Losberg (TV seriál)
Urlaub auf italienisch (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Manni, der Libero (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Das Quiz der wilden Supertiere (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace