foto

Michael Tucci

  • nar. 15.4.1946 (74 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kokain
Mimic 2
1999 Elevator Seeking
1998 Uprchlíci
1996 Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
1995 Vypůjčený táta (TV film)
1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
1991 Šance pro život (TV film)
1982 Pandemonium
1981 Lunch Wagon
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1978 Pomáda
1975 Forced Entry
The Night They Robbed Big Bertha's
1919 Chaplin vesnickým hrdinou

TV seriály

2017 The Rich & the Ruthless (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
2001 Druhá šance (TV seriál)
The Second Time Around (S02E22)
Won't Someone Please Help George Bailey Tonight (S02E20)
JAG (TV seriál) - a.z.
Vyslyšené modlitby (S07E11) - a.z.
1999 JAG (TV seriál)
Šestý smysl (S04E20)
1996 Life's Work (TV seriál)
1994 Monty (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Poctivec Abe (S07E01)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Dokumentární

2003 VH-1 Where Are They Now? - On Ice (TV film)
2002 VH-1 Where Are They Now? - Grease (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky