foto

Doug Miro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 National Treasure 3
2016 Velká čínská zeď
2010 Princ z Persie: Písky času
Čarodějův učeň
2009 Nezvaná
2005 6. Batalion

TV seriály

2018 Narcos (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2017 Narcos (TV seriál)
The Kingpin Strategy (S03E01)
2016 Narcos (TV seriál)
Al Fin Cayó! (S02E10)
Neuestra Finca (S02E09)
Exit El Patrón (S02E08)
další epizody (10)
2015 Narcos (TV seriál)
Descenso (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace