foto

Hans Caninenberg

  • nar. 15.1.1917
  • zem. 29.6.2008 (91 let)
    Gräfelfing, München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Dies Bildnis ist zum Morden schön (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Kornelia (TV film)
1983 Falle, Die (TV film)
1982 Elegantní společnost s ručením omezeným
Treffpunkt Airport (TV film)
1979 Gefangen in Frankreich: Theodor Fontane im Krieg 1870/71 (TV film)
1977 Wer sah ihn sterben? (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1972 Betreten verboten (TV film)
1971 Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
Klassenkampf (TV film)
L'inchiesta (TV film)
1969 Bericht einer Offensive (TV film)
Bischof Ketteler (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1968 Benachrichtigung, Die (TV film)
Graf Öderland (TV film)
Snob, Der (TV film)
1967 Die Affäre Eulenburg (TV film)
Die Flucht nach Holland (TV film)
Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Freitag muß es sein (TV film)
1966 Caroline (TV film)
Freiheit im Dezember (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Liselotte von der Pfalz
1965 Dichter Nebel (TV film)
Die Affäre (TV film)
Familientreffen (TV film)
König Nicolo oder So ist das Leben (TV film)
Wahn oder Der Teufel in Boston (TV film)
1964 Das Bild des Menschen. Gespräche einer letzten Nacht (TV film)
Die Cocktailparty (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1963 Candida (TV film)
1962 Wallenstein (TV film)
Warten auf Dodo (TV film)
1960 Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
1957 Kolportage (TV film)
1955 Hotel Adlon
1952 Oh, du lieber Fridolin

TV seriály

1997 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vítr naděje (S01E15)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1992 Mit Herz und Schnauze (TV seriál)
1990 Das Traumschiff (TV seriál)
New Orleans (E17)
1988 The Contract (TV seriál)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Spätes Glück (S02E06)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1980 Ritter's Cove (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Richelieu (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Sandokan (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Tote Vögel singen nicht (E19)
1974 Die Buchholzens (TV seriál)
1973 Der Kommissar (TV seriál)
Sonderbare Vorfälle im Hause von Professor S. (E63)
1972 Alarm (TV seriál)
1971 Der Kommissar (TV seriál)
Grau-roter Morgen (E38)
1970 Der Kommissar (TV seriál)
Drei Tote reisen nach Wien (E28)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky