foto

Drew Pearce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Hotel Artemis
2014 Marvel One-Shot: All Hail the King
2013 Iron Man 3
2009 No Heroics (TV film)

TV seriály

2017 Runaways (TV seriál)
Rewind (S01E02)
Reunion (S01E01)
2010 Lip Service (TV seriál)
2008 No Heroics (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Hotel Artemis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace