foto

Carl Ellsworth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Unhinged
2019 Gremlins 3
2012 Rudý úsvit: Nová krev
2009 Poslední dům nalevo
2007 Disturbia
2005 Noční let

TV seriály

2001 The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pohled do očí (S05E19)
Antonius a Kleopatra (S05E18)
1998 Animorphs (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
1997 ARK, the Adventures of Animal Rescue Kids (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Halloween (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky