foto

Paweł Flis

Biografie

Absolvent filmové produkce na fakultě Rádio a televize Slezské univerzity v Katovicích. Jako kameraman pracoval např. na filmech Rozdroże Cafe (2005, r. Leszek Wosiewicz), Z miłości (Z lásky, 2007, r. Leszek Wosiewicz), Przybyłi ułani (2005, r. Sylwester Chęciński), Trzy minuty. 21:37 (Tři minuty. 21:37, 2009, Maciej Ślesicki) a mnoha televizních seriálech, včetně Determinator, Twarzą w twarz (Tváří v tvář, 2007), Tancerze (Tanečníci, 2009). Křtiny jsou jeho druhým filmem, který natočil s Marcinem Wronou po jeho debutovém snímku Moja krew.

Film Europe

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Nitro
2017 Jan Matejko: Rejtan - Upadek Polski
Wojciech Kossak: Emilia Plater w potyczce pod Szawlami
Wojciech Kossak: Przysięga Kościuszki na rynku w Krakowie w dniu 24 marca 1794
2015 Démon
2010 Křtiny
2009 Moja krev
2006 Kolekcja (TV film)
2005 Skaza (TV film)
2004 Telefono
2003 Parasite, The (TV film)
2001 Czlowiek magnes

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
Królestwo kobiet (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Co oči nevidí (E04)
další epizody (6)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
2016 Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Spisek (S02E05)
Rozłam (S02E04)
další epizody (6)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (6)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 7 (S01E07)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Pakt (TV seriál)
Rozłam (S02E04)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)