foto

Paweł Flis

Biografie

Absolvent filmové produkce na fakultě Rádio a televize Slezské univerzity v Katovicích. Jako kameraman pracoval např. na filmech Rozdroże Cafe (2005, r. Leszek Wosiewicz), Z miłości (Z lásky, 2007, r. Leszek Wosiewicz), Przybyłi ułani (2005, r. Sylwester Chęciński), Trzy minuty. 21:37 (Tři minuty. 21:37, 2009, Maciej Ślesicki) a mnoha televizních seriálech, včetně Determinator, Twarzą w twarz (Tváří v tvář, 2007), Tancerze (Tanečníci, 2009). Křtiny jsou jeho druhým filmem, který natočil s Marcinem Wronou po jeho debutovém snímku Moja krew.

Film Europe

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Jan Matejko: Rejtan - Upadek Polski
Wojciech Kossak: Emilia Plater w potyczce pod Szawlami
Wojciech Kossak: Przysięga Kościuszki na rynku w Krakowie w dniu 24 marca 1794
2015 Démon
2010 Křtiny
2009 Moja krev
2006 Kolekcja (TV film)
2005 Skaza (TV film)
2004 Telefono
2003 Parasite, The (TV film)
2001 Czlowiek magnes

TV seriály

2017 Lekarze na start (TV seriál)
2016 Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Spisek (S02E05)
Rozłam (S02E04)
další epizody (6)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (6)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Pakt (TV seriál)
Rozłam (S02E04)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace