foto

Grzegorz Kuczeriszka

  • nar. 25.3.1962 (58 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Weekend
2008 Pora mroku
2005 Skazany na bluesa
2001 Gulczas, a jak myślisz?
Pieniądze to nie wszystko
2000 Egoisté
1999 Kiler a ten druhý
1997 Ciemna strona Wenus
Kiler

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S16E03)
Episode 2 (S16E02)
Episode 1 (S16E01)
další epizody (15)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 11 (S14E11)
Episode 10 (S14E10)
další epizody (24)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (24)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (24)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (24)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (24)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (24)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Towarzysze broni (E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (12)
2011 Linia życia (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Inga (S03E06)
Kolega z Rochester (S03E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Pora mroku

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S16E03)
Episode 2 (S16E02)
Episode 1 (S16E01)
další epizody (15)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 11 (S14E11)
Episode 10 (S14E10)
další epizody (24)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (24)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (24)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (24)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (24)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (24)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Towarzysze broni (E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (12)
2011 Linia życia (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Trzy kroki od milosci

TV seriály

2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky