foto

Igor Vernik

  • nar. 11.10.1963 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mify o Moskve
2016 Děrži udar, dětka!
Vsjo o mužčinach
2015 Savva: Srdce bojovníka
2014 Něrealnaja Ljubov
Čempiony
2012 Mamy
Tot ješčjo Karloson!
2011 Samka
Vsjo v porjadke, mama!
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
2009 Polzet zmeja
2007 Dvanáct
2006 Kinofestival
Lift
Žara
2002 Upasť vverch
1999 8 ½ $
1995 Orjol i reška
1994 Master i Margarita
1993 Sdělaj mně bolno
1991 Ochota na sutenera
Vzběsivšijsja avtobus
1986 Jaguar

TV seriály

2018 Bonus (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Predvybornyj chod (S01E06)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)

TV pořady

2013 Odin v odin! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace