foto

Betsy Zajko

  • nar. Evanston, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Faceless, But Remembered
2010 Explode
2007 Crime Fiction
2004 Crab Orchard
2002 Proroctví z temnot
2001 Vězeň
1997 Journey, The
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1993 Na dostřel
Prachy za nic

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Důsledky (S01E10)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
V ústavní péči (S03E10)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Mike's Boss (S03E05)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Dress (S02E20)
2010 Best Friend, The (TV seriál)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
The Hot Towel (S07E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace