foto

Paul Tassone

  • nar. 4.10.1969 (49 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soundwave
2017 Those Left Behind
2011 Driver
Panika na Rock Island (TV film)
2008 Men's Group
Pod povrchem
Winners & Losers
2006 Darklovestory
2005 Fingerprints
2000 Twitch
1999 Airtight (TV film)
Budliky budliky (TV film)
Chřestýši (TV film)
Prezidentova dcera (TV film)

TV seriály

2018 The Good Place (TV seriál)
Jeremy Bearimy (S03E04)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Při výkonu služby (S06E13)
2014 Kód (TV seriál)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Alpha and Omega (S03E13)
The Good Lieutenant (S03E12)
Beauty and the Beast (S03E11)
další epizody (13)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (12)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Pot a dřina (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Telethon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace