foto

Emer Kenny

  • nar. 10.10.1989 (30 let)
    Haringey, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eric & Ernie (TV film)
Ride, The
2009 Freefall (TV film)
Zabijáci lesbických upírek
2007 Coming Down the Mountain (TV film)

TV seriály

2020 Hraběnka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2019 Otec Brown (TV seriál)
Počestný zloděj (S07E10)
Skřivánčí skandál (S07E09)
Krev anarchistů (S07E08)
další epizody (10)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2014 Siblings (TV seriál)
2013 London Irish (TV seriál)
2012 Pramface (TV seriál)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky