foto

Claudia Bassols

  • nar. 3.10.1979 (40 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Apples & Oranges
2014 Emulsion
Full Love
2013 Menú degustació
Retornados
2012 Hra pro jednoho
Národ upírů
2010 The Eagle Path
2009 Paintball
2008 Zatmění
2006 Coronel Macià, El

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
2012 Rob (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Soutěž Iron Chef Amerika (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky