Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co byl Landry mučen Bratrstvem světla, které po něm chtělo informaci vedoucí ke Grálu, se vrací zpět do chrámu templářů. Z řádu je vypovězen Tancrede, ale nakonec byl tento krok proveden pro jeho záchranu, neboť bratrstvo ho chtělo výměnou za informaci o Grálu. De Nogarete pokračuje nadále s intriky, ovšem princezna Izabela odhaluje jeho tajemství a de Nogaret jen o vlásek uniká své popravě. (Mariooo)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku som veril, že Templári, budú dobrý historický seriál, potom som dúfal v dobré fantasy. Omyl. Je to len ďalšia zmes krutosti, intríg, sexuality a mysteriózna, akých je dnes TV plná. Rozdiel je len v tom, že v Templároch tieto prvky nedržia pokope a tak sa celý seriál skladá len z kopy viac - menej divácky atraktívnych zvratov. ()

005 

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní zvrat je jen další nedokonalost tohoto seriálu. Nejlepší na celém seriálu je námět. Pak už je to jen vrstvení jedné chyby na druhou. Škoda promarněné příležitosti. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(SPOILER) Opäť sa vraciame do priemerných vôd kedy sa deje množstvo nepochopiteľných situácií. Nechápem to mučenie Landryho Saracémni, keď celý čas tvrdia že Godfrei bol jeden z nich a nazývajú sa bratstvom svetla, ligou, ktorá chráni Grál. Nogaretovi trocha nevyšli plány a princezná vyniesla na svetlo sveta nejdeno jeho tajomstvo, samozrejme o tom, že je jeho komplicom pri vražde princa Lukasa sa akosi zabudla zmieniť. 59% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama