foto

Robert Merle

  • nar. 28.8.1908
    Tébessa, Constantine, Alžírsko
  • zem. 27.3.2004 (95 let)
    Yvelines, Île-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Malevil (TV film) - kniha
1996 Propre de l'homme, Le (TV film) - kniha
1981 Malevil - kniha
1977 Smrt je mým řemeslem - kniha
1973 Den delfína - kniha
1964 Víkend na Zuydcoote - kniha

TV seriály

1987 L'île (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Sizyfos a smrť (TV film) - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Robert Merle, interview (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace