foto

Farrah Forke

  • nar. 12.1.1968 (51 let)
    Corpus Christi, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 It Is What It Is
1999 Hitman
Kruh zla
1998 Přistání naslepo
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Nelítostný souboj
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Návrat kybernetů (TV film)
Skandální odhalení
1993 Havárie letu 7 (TV film)
Journey to the Center of the Earth (TV film)
Nic než strach (TV film)
1991 Brain Twisters

TV seriály

2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Jenny (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
Pošukové (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace