Reklama

Reklama

Liga spravedlivých

(seriál)
  • USA Justice League
USA, (2001–2003), 19 h 17 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Linda Steiner

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Hrají:

Carl Lumbly, Phil LaMarr, Michael Rosenbaum, George Newbern, Maria Canals-Barrera, Kevin Conroy, Juliet Landau, Clancy Brown, Alexis Denisof, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Za pravdu, spravedlnost a svobodu se ve 21. století spojili superhrdinové všech dob v boji proti mezigalaktickým zloduchům v první díle Ligy spravedlivých - Tajemný původ. J´onn J´onzz přichází na Zem, aby varoval před hrozící nepřátelskou invazí. S pomocí Supermana a Batmana angažuje největší hrdiny světa, mezi nimiž je i Diana - princezna Amazonek, Flash, John Stewart a Jestřábí žena, aby zastavili nápor nezadržitelné armády nájezdníků. Z tvůrčí dílny týmu odměněného cenou Emmy za Nová dobrodružství Batmana/Supermana. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

grafvonlugos 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je zhmotněným snem každého fanouška komiksů. Kromě zakladatelské sedmičky se během pěti sérií seznámíme např. s Aquamenem, Huntress, Green Arrowem, Black Canary, Vigilantem, Jonahem Hexem, Kylem Rynerem, Supergirl, Questionem, Captainem Marvelem, Bardou a dalším mořem superhrdinů, stejně tak jako superzáporáků. Líbila se mi i provázanost na další seriály třeba Batman Beyond nebo Static Shock. ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

Bezvadný animák z DC universa. Velké pozitivum pro mě že při přechodu do Justice League: Unlimited se děj netočí jen okolo zakládající sedmičky, ale i okolo ostatních hrdinů. Pár nudnějších dílů se našlo, ale těch bylo minimum 91 dílu bylo zhlédnuto s nadšením, spoustou akce a vtípky šaška Flashe. Klidně bych si dal více. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nebýt dementní znělky(na začátku každého dílu), a naprosto nesmyslné degradace schopností Greena Johna Lanterna(umí jen trapné paprsky a bubliny-pro lanterny charakteristické, nápadité a složité konstrukty zde naprosto chybí) byl by to velmi parádní seriál..Takhle je to ale jen průměrný kreslený projekt.(3hvězdy)..........Snad se JL Unlimited povedl trochu více..............EDIT............OK NUTNO DODAT, že JL Unlimited je opravdu o něčem naprosto jiném-Jde vidět obrovský progres ve stavbě příběhů, užívání vtipu a scénáristické citlivosti v užívání postav..I to dementní intro je opraveno do důstojné podoby..=JLU si prostě zaslouží opravdu vysoké hodnocení-75%minimálně....jo ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Parta DC-comix hrdinu v boji za zachranu mesta - sveta - obcas galaxie :). Pristupoval sem k tomu se znacnou skepsi a s tim, ze to bude "porad pro nejmensi". Celkem prijemne to prekvapilo, zapletky fungujou, hrdinove delaj hrdinsky rozhodnuti a hrdisky kousky.. dokonce i chemie mezi postavami je casto solidni (spickovani mezi Supermanem a Batmanem, naivni dobrak s elanem Flash). Pokud mate radi hrdinske komixi urcite si to uzijete i prez nake ty slabsi dily. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Další z řady animovaných seriálů od DC. Animace sice už působí trochu letitě, ale pořád se na ní pěkně divá. Seriál jako takový bych hodnotil jako mírný nadprůměr, ale starý Batman z devadesátek nebo pozdější Young Justice a Green Lantern: TAS jsou na tom přeci jen lépe. 70 % Edit Po první sérii musím jít s hodnocením nahoru. ()

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama