foto

John Lyde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Věk draků
2003 The Collectors

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Romance in the Air (TV film)
2019 Matchmaker Christmas (TV film)
Timeless Love
2009 One Man's Treasure
2006 Take a Chance

TV seriály

2018 The Outpost (TV seriál)
The Book of Names (S01E06)
Bones to Pick (S01E05)
Strange Bedfellows (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky