foto

John Banville

  • nar. 8.12.1945 (75 let)
    Wexford, County Wexford, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Moře
2011 Albert Nobbs
1999 Poslední září
1994 Seascape (TV film)

TV seriály

2017 Riviéra (TV seriál)
Padělatelé (S01E02)
Villa Carmella (S01E01)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Moře - kniha
1984 Reflections - kniha

TV seriály

2014 Quirke (TV seriál) - kniha
Elegy for April (E03) - kniha
The Silver Swan (E02) - kniha
Christine Falls (E01) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky