foto

Steve Koren

  • nar. Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tisíc slov
2011 Jack a Jill
2006 Klik - život na dálkové ovládání
2003 Božský Bruce
2001 Everything But the Girl (TV film)
2000 H.U.D. (TV film)
1999 Superstar
1998 Noc v Roxbury
1996 Live on Tape (TV film)

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Orel (S05E03)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
The Dealership (S09E11)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Serenity Now (S09E03)
The English Patient (S08E17)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Abstinence (S08E09)

Dokumentární

2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Dealership (S09E11)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Millennium (S08E20)

Dokumentární

2010 More Tales from the Script
2009 Tales from the Script
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)

Host

TV pořady

2004 101 Most Unforgettable SNL Moments (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

  • juta (scenárista)