foto

Claude Renoir

  • nar. 4.12.1913
    Paříž, Francie
  • zem. 5.9.1993 (79 let)
    Troyes, Aube, Champagne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Doktor
1978 Jeden hot a druhý čehý
Pozor, děti se dívají
1977 Agent, který mne miloval
Zvíře
1976 Křidýlko nebo stehýnko
Nejcennější co mám
Osudové ženy
Une femme fidèle
1975 Francouzská spojka 2
Jako štvaná zvěř
1974 Paul and Michelle
1973 Le serpent
Story of a Love Story
1972 Hellé
Zabiják
1971 Jezdci
Kořist
Manželé z roku II
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
The Adventurers
1969 The Madwoman of Chaillot
1968 Barbarella
Podivuhodné příběhy
1966 La Curée
Paris au mois d'août
Velký flám
1965 L'heure de la vérité
La Fabuleuse aventure de Marco Polo
1964 L'Insoumis
Paříž v letním parnu
1963 Symphonie pour un massacre
1962 Amants de Teruel, Les
1961 La Fayette
1960 A umřít z rozkoše
Sergent X
Terrain vague
1959 Délit de fuite
Honeymoon
La Valse du Gorille
1958 Láska bez předsudků
Tricheurs, Les
1957 Čarodějky ze Salemu
1956 Elena a muži
Zločin a trest
1955 Un missionnaire
1954 Madama Butterfly
1953 Maddalena
Puccini
1952 The Green Glove
Zlatý kočár
1951 Clara de Montargis
Knock
Pan Fabre
Řeka
1950 Gunman in the Streets
Né de père inconnu
Předehra ke slávě
1949 Alice in Wonderland
Docteur Laennec
Rendez-vous de juillet
1948 Grande volière, La
Impasse des deux anges
L'amore
1947 Chouans, Les
Maison sous la mer, La
Monsieur Vincent
Pour une nuit d'amour
1946 Couple idéal, Le
Jericho
Otec Kliďas
1945 L'extravagante mission
1944 Bonsoir mesdames, bonsoir messieurs
Na rohu vás čeká dobrodružství
1942 Opéra-musette
1940 Sérénade
1939 Dernier tournant, Le
1937 Chanteur de minuit, Le
Lumières de Paris
1936 Výlet do přírody
1935 Toni

Dokumentární

1956 Tajemný Picasso
1936 Vie est à nous, La

Herecká filmografie

Filmy

1969 Trafic de filles

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace