foto

Jürgen Lehmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Caraba
2018 Ella
2012 Eat
2008 Ztraceni v hlubinách (TV film)
2006 Auftauchen
2004 Glückstag (studentský film)
Such mich nicht
2003 Scardanelli
2002 High Speed
Nicht Fisch, nicht Fleisch
2001 Zkáza letu 4938 (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Jagd nach Liebe (TV film)
Heimliche Küsse (TV film)
1997 Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Kalte Fische (S01E03)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Riziko (S21E12)
1997 Schimanski (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Host

TV pořady

1973 Notizen aus der Provinz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace