foto

Stephen Susco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hráči se smrtí - původní scénář
2014 V hledáčku střelce
2012 Kletba z temnot
2010 High School
2008 Red
2006 Smrtící nenávi2t
2004 Nenávist

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace