Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (258)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Hráči se smrtí“ z roku 2017 prostě neměl nárok na to, aby uspěl. Hororová atmosféra je zde jen chvílemi, spíše je to opravdu jen agitace. Navíc je to remake povedeného kousku, což ho v mých očích automaticky shazuje. Tohle se ale opravdu nepovedlo a nemělo smysl předělávku točit. Navíc je zde Ellen Page, která mi film od filmu přijde otravnější a otravnější. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

16. narozeniny jsem strávil se skvělým Love & Other Drugs, loni jsem se o rok starší stal po boku úžasného Villeuneova Arrival, abych očekávanou osmnáctku letos oslavil s tímhle poněkud experimentálním filmem. Tento přívlastek lze třeba brát s nadsázkou, pokud bereme vpotaz, že se bavíme o remakeu známého postaršího filmu. Jestli ale novodobým Flatliners sedí nějaké přídavné jméno jako ušité, tak je to slovo pozoruhodný. Tím film opravdu je, hlavně v prvních cirka 50 minutách, po kterých se snaha o sofistikaci místy moc nevydařila. Ale Nina je prostě strašně sexy, Diego je sympatičtější, než jsem si zprvu myslel a dohromady fungovali s ostatními známými i neznámými velmi dobře. Ellen Page mi po svých rozjezdech (prapodivné Vyfič!) dokázala, že hrát umí a i z ní vyrostla moc pěkná slečna (v několika málo posledních dnech dle drbů na netu již paní). V kině bych to vidět nepotřeboval, zklamaný ovšem nikterak nejsem. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 2 až 3 hvězdy. Nebyl jsem přímo zklamaný, jenom jsem možná čekal něco více. Režisér se měl držet BUĎTO hororového provedení a NEBO spíše takového odbornějšího provedení. Místo toho nám dal něco mezi hororem a filem, který se snaží nějak medicínsky zachytit posmrtný život. Nic extra, ale za podívání se to stojí. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak hrdinové přicházeli z druhé strany vylepšení a nadržení... ale to je všechno. Nemá to sympatickou partu ani atmosféru originálu a straší se pomocí samých fousatých hororových klišé (rádia žijící svým životem, nějaký přízrak projde za hrdinkou...). Zbytečný remake a přitom ten mámět pořád má potenciál. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl ve svém hledáčku dlouho. Nejen kvůli mé oblíbené Ellen Page, ale kvůli tomu, že se jedná o sci-fi horor. Takových moc není. No není. A není to ani tento případ. Hráči se smrtí začínají jako velmi vkusný thriller o bohatých floutcích z Univerzity medicíny. Dostanou nápad jak zbohatnout ještě víc, když začnou studovat, co se s námi stane po smrti. Do té doby dobrý. Najednou je to začne bavit a oni začnou postupně fetovat, ten fakt, že skočí do klinické smrti. Asi stále dobrý. Pak se to zlomí a film vám začne podsouvat hororové prvky nahánění ústředních postav. A tady už to nefunguje a z průměrného filmu velmi snadno a drsně sklouzne do podprůměru. Druhá část je nudná, natahovaná a absolutně bez šťávy a atmosféry. Stěží jsem to dokoukal. Původní verzi neznám, takže hádám, že by mohla být lepší. Ale zase bez Ellen Page a do toho se mi už nechce. (38 %) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama